5 stappenplan

Volg ons vijf-stappen-plan om simpel en doeltreffend te werken aan lagere woonlasten en meer comfort. Met pakketkorting voor VvE’s, de Amsterdamse energielening of gunstige financieringsmogelijkheden via een aantal banken, is dat nu financieel extra aantrekkelijk!

Het vijf stappen plan.
In vijf eenvoudige stappen naar een comfortabel en energiezuinig huis.

Stap 1 VvE Quick Scan
 
Neem contact met ons op en we maken een afspraak voor het uitvoeren van een quick scan. Je krijgt dan van ons een globaal overzicht van de belangrijkste maatregelen die in jullie complex mogelijk zijn om de woonlasten te verlagen en het comfort te verbeteren.
Zie ook: gratis VvE-advies van gemeente Amsterdam.

Stap 2 VvE energieadvies
Een gespecialiseerd VvE energieadviseur inventariseert de energiebesparingsmogelijkheden van het gebouw als geheel, de gemeenschappelijke ruimten en de woningen. In het energie adviesrapport dat je daarna krijgt, staat welke maatregelen voor jouw VvE mogelijk zijn, hoeveel daar mee kan worden bespaard, de financieringsmogelijkheden en de vervolgstappen. 

Stap 3 Offertes aanvragen
Uiteraard ben je vrij om zelf te kiezen met welke partijen je in zee wilt om maatregelen uit te voeren. Maar om het je gemakkelijk te maken heeft Energiesprong Amsterdam partijen geselecteerd die graag een passende offerte voor je maken. De kosten van het energieadvies worden in korting gebracht op de offerte.

Stap 4 Financiering en uitvoering
We helpen je graag om de verschillende financieringsmogelijkheden op een rijtje te zetten. We kunnen je begeleiden in het hele proces van de financiering, inclusief het aanpassen van de splitsingsakte als dat nodig is. Ook bij de uitvoering van de werkzaamheden kun je een beroep op ons doen bij de (bege)leiding van de werkzaamheden.

Stap 5: Oplevering
De kwaliteit van de uitgevoerde maatregelen wordt getoetst. Vanaf dat moment wonen jullie met minder energiekosten in een comfortabeler huis!

Kijk hier voor meer informatie over het energielabel 

 Bij elke VvE doen we in stap 2 een energiebesparingsadvies. Daarna gaat het balletje voor elke VvE nét iets anders rollen, want elke (woon)situatie is natuurlijk anders. In kleine VvE’s is de besluitvorming vaak snel geregeld. Grote VvE’s profiteren vaak van grotere schaalvoordelen. Hoe dan ook: Energiesprong Amsterdam helpt om alle stappen van het proces te doorlopen en houdt pas op als alles op rolletjes loopt.
informatieavond

Agenda

makkelijk er doorheen

Bekijk het
5 stappenplan

heb je nog twijfels?

Schiet de beren
op je weg

bekijk je mogelijkheden

Doe de energietest
op je eigen huis

bekijk de alternatieven

Bereken je
nieuwe woonlasten