Kleine VVE's

In kleine VvE’s kun je met elkaar snel tot goede, overwogen beslissingen komen. Energiesprong Amsterdam laat zien hoe je met elkaar de lusten van je woning kunt verhogen en de energielasten kunt verlagen. Energiesprong Amsterdam meet de woningen door, stelt een plan van aanpak op met heldere stappen om te komen tot energiebesparende maatregelen en bemiddelt vervolgens bij de financiering van het plan. Kost niets en scheelt veel!

Investeringen terugverdienen
Samen investeren is (natuurlijk) slimmer dan afzonderlijk. Daarom is een VvE het perfecte verband voor een Energiesprong: je investeert samen in energiebesparende maatregelen (en koopt dus voordeliger in) en je plukt er allemaal de vruchten van: een huis dat méér waard is en een lagere energienota. Energiesprong Amsterdam helpt om uit te zoeken welke maatregelen (bijvoorbeeld dak- of raamisolatie, vernieuwing van de CV-ketels, zonnepanelen) in jullie specifieke situatie het meest opleveren. Laat ons de huidige stand van zaken inventariseren, de besluitvoering organiseren en/of bemiddelen bij de financiering.

Wat kun je NU doen?
• Mail een link naar deze website aan je VvE-genoten om ze te wijzen op Energiesprong Amsterdam en de kans om samen geld te verdienen. 
• Stuur een mail aan Energiesprong Amsterdam en nodig één van de professionals uit voor een presentatie tijdens de volgende VvE- bijeenkomst. 
• Vertegenwoordig je een VvE (als administrateur of voorzitter) en wil je meer informatie over onze aanpak? We gaan graag met je om de tafel om je vooruit te helpen. 
• Like deze pagina op Facebook (en informeer zo je bevriende buren en buurtgenoten).

Verduurzamen? Doe het samen
Dit is dé kans om (licht) verouderde woningen weer up-to-date te maken, om die lang gewenste dakopbouw met elkaar te laten plaatsen (en meteen een paar slimme energiesprongen te maken), om de tocht en de kou definitief buiten te sluiten of zonnepanelen te plaatsen. Energiesprong Amsterdam heeft ervaring in huis met allerlei projecten binnen kleine VvE’s en weet dus hoe je energiemaatregelen slim en voordelig kunt organiseren. Let wel: een investering in verduurzaming levert vaak een hoger rendement op dan een gewone spaarrekening.

Voorbeelden!
• Spouwmuurisolatie: zeer geschikt voor woningen gebouwd tussen 1945 en 1985. De kosten bedragen vaak slechts €1.000 per appartement of nog minder en de gasrekening kan tot 30% dalen.
• Zonnepanelen leiden direct tot een lagere energierekening. In een aantal jaar verdienen de panelen zich terug. Vanaf dat moment leveren de panelen niet alleen schone energie op, maar ook pure winst!
informatieavond

Agenda

makkelijk er doorheen

Bekijk het
5 stappenplan

heb je nog twijfels?

Schiet de beren
op je weg

bekijk je mogelijkheden

Doe de energietest
op je eigen huis

bekijk de alternatieven

Bereken je
nieuwe woonlasten